Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Petting


Under en helg diskuterade man sex inom frikyrkan
Det talades om allt möjligt runt detta men
Man kom väl inte fram till nåt, det var 70 tal
Men under ”debattens hetta” sitter en äldre gentleman
Och är troligen mer en anhängare av den ”gamla” stilen
Och han skriker närmast rätt ut
”Och pettningen då, hur gör vi med pettningen” skrek han


Debatten, tog en kort uppfriskande paus
Bl a för att vila upp skrattmusklerna….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-17 18:13



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Den känns inte som en dikt men är ändå underbart charmig. Jag gillar den starkt. ^^
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO