Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt storlek!

En nyrik pappa från Klara
valde jordglob till sin barnaskara
fick då frågan om
vilken storlek då som...
naturlig skulle han ha bara...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-17 18:49



Bookmark and Share


  Hans Christian
Tack för det leendet!
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt