Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotdyslexi....


Jag har fotdyslexi
vilket damer har upptäckt på
dansgolvet,

Eller som min fru säger:
Ja har du inte dyslexi i fötterna
så har du många andra språksvårigheter
i

fötterna




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-17 21:28



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
ja, var inte han också dans Kung?
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP