Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orddiareé



4 tankar
i en
sal

kan vara mer
än hundra

i en

hjärna




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2010-05-17 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP