Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pösmunk



När man ser ”statsborgarråd”
Sten Nordin så undrar man
Hur mycket pösmunk
Kan man vara

Har inte sett nåt liknande
Sen Göran Persons dagar
När liksom självgodheten
Ligger i generna….

”Upp och hoppa alla bagarbarn
Pösmunk pösmunk hela dan
Borgarådet i stora stan
Pösmunk pösmunk hela dan”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-21 00:02



Bookmark and Share


  LassO
Han försökte alltid, ofta på ett sexistiskt sätt, klappa andra på huvet och genom det få dem att va tysta, av nåt slags, mindervärdighetsskäl... Det kallar inte jag pondus, det kallar jag nåt helt annat... Han påminde mest av allt om Kohl eller nån sån typ.
2010-05-21

  Anders Nordlander VIP
Göran Persson han hade pondus och var en politiker av rang
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO