Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndnytt



2 kvinnor
och 14 män
som synts i sydnytt
Enligt en undersökning

”Det måste ändras på”

Det är krig i mellanöstern
Flera som dör per dag
Grekland är i finanskris
Riskerar bankrutt
Liksom Spanien och Portugal
I det närmaste

Sverige är fortfarande i kris
Om man ska lyssna på andra
Än ”valfläskpolitikerna”

MEN i Sydnytt så visar man
”2 kvinnor och 14 män”
Ett sånt övergrepp
Och sån vidrigt tiltag
HELA ”grupp 8” reser sej
(och även ragg på sina orakade kroppar)
som en MAN
(Nej förlåt, som en kvinna)
Sträcker sina BH:ar mot himlen
Och skriker I en kör
”SYNDNYTT SYNDNYTT SYNDNYTT”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 304 gånger
Publicerad 2010-05-23 07:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bra skrivet!
Ned med feministlobbyn!
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO