Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MYRANS TANKE...


En myras tankar få vi aldrig fatt
och ringa vet vi om en myras mål.
Det retar alla som på piedestal sig satt.
En tanke - fri - är en kraft som stål.




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-18 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP