Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSTEXT


Köpte en beg videofilm
I den kunde man läsa i rött
”GOD JUL MIN ÄLSKLING”
Samt ett ritat HJÄRTA


Och under med blå text
”om du ej på natten kan sova
titta då på casanova”
”To Moppi Curth”
Sen åter I rött
”LOVE”

Vad det var för film
Ja en James Bond naturligtvis ;=)

Och varför jag skriver detta
Jo det var sött skrivet….
Sånt som jag tror många önskar sej att få
Kanske inte James Bond film men
”kärleken bakom”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-18 20:14



Bookmark and Share


  anits VIP
ja, det var mycket fint
2010-05-19

    ej medlem längre
Ja det var fint...
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO