Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad sa du om kärlek


Han sa att allt kostade
Hon visste, hon lockade och
Gav alltid ”belöningar”

”För det får du se brösten
för det får du känna
för det får jag dej att komma
och om du gör allt får du ligga med mej”

Det var tamejfan som en annan variant på anställning
Muttrade han
Först ska man jobba ihop alla pengar
Sen ska man göra detsamma för att få kärlek
Fy fan vilken kärring

”vad sa du om kärlek” frågade jag




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-19 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO