Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kultur redaktör


En kulturredaktör
Är en sån som gör
En massa kludd och stör
De som han kan….

En kulturredaktör verkar se sej mer
Som en, förutsättning för kulturen
Än för de som han ”kritiserar”
Lite som om fiskarna i båten
Är viktigare än fiskarna i havet

Som om de som fiskar…..
Skulle vara fiskare
Även om inte fisken fanns
Kulturredaktören är för sig själv
Viktigare än kulturen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-23 00:09



Bookmark and Share


  Aftonvännen
kulturvetarens självförtroende sänks

en skriven hämnd mot kritikerna :)
2010-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Vi har en i Gävle som är väldigt dryg.

"Fiskarna i havet" är en bra låt...Söta lilla Schultzan...
2010-05-23

  Suzy med punkterna
Mycket snyggt "fångat" ;=)
2010-05-23

    Viking Holmström
klockren och knivskarp! Jag gillar den starkt. Du lyckas verkligen leka med orden!
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO