Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2010.....


Övergivna kvinnor....




Inte sedda
rädda

tömda
bortglömda

behagande
bedagade
bedårande
begagnade

kantstötta
nötta
trötta

känsloras
moras
illa behandlade
av livet
och
av nåt as

kärlekstrånande
hånade
längtande

degraderade
dissilutionerade

bekräftande
bekäftade
längtande
återupprättande

åldersskräck
för bred häck

för slappa bröst
som inte
kan ge tröst

utflugna ungar
ingen längre att ta hand om
marken gungar

loppmarknad
för bättre begagnat
de är ju förbannat

för oss
som blev över
för oss
som ingen längre behöver......










Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-18 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP