Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politikerföraktet sprider sig över Sverige (och världen) , med rätta, många av dagens elitpolitiker är egoistiska, opålitliga och korrumperade, men det finns risker med politikerföraktet....


Politikerföraktets värsta facit !

Det värsta av facit
för politikerföraktet,
är när all skit,
som timat hos Makten
övergår till blindhet
för den demokratiska pakten
en naiv "vildhet"
kan bli rena slakten
för SÅ tillkom Hitler
och hans holmgångar
han raserade Tyskland
blodiga "gong-gongar"
En inkompetent demokrati
tyska folket i bryderi
elände och ruin
inflation och hysteri
Koncentrationsläger
brinnande kroppar
här allt står och väger
SverigeDemokraterna upp "poppar"
Kusiner till Hitler
man kan kalla dem
Rasisterna skriker:
"Svartingar, åk hem !"
För SvD:s (¤) propaganda
är nära rasismen
även om de,ej planka
den värsta nazismen
för det är nationaldemokraterna
de har de värsta olaterna
de är riktigt vidriga
särskilt när de är "sliriga"
de har flera på kåken
kriminella sadister
ställt till de värsta bråken
Äkta "satanister"

Om demokratin ska bevaras
så måste den försvaras
mot dessa onda faror
de är våra maror
vi måste dessa stoppa
deras skit ska vi avsnoppa
förljugna ideologier
fyllda med fördomar
mentala tragedier
turbulenta dumbommar
så STÅ UPP för folkviljan
STÅ FAST vid
"den demokratiska tiljan"

-----

(¤) SvD= Här: SverigeDemokraterna .




Fri vers av Mats Henricson
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-18 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska