Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle bli lycklig, varför jag?

klyvna läppar
som spricker upp i ett leende
som gråter över sorgen
att inte ha någon

våta ögon
som tittar mot solen
det vackra i världen
som aldrig kommer kunna förklaras
i ord
eller i ett par ögon

att ställa sig på knä
med ångesten som en snar runt din hals
drunkna
i sorgen

och försvinna
bort
förevigt







Fri vers av Sweetfox
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-18 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sweetfox
Sweetfox