Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hägringsvaknan

 

 

hägra

 

hägring

 

stig fram

 

ur

 

dvalsömn

 

 

bred vingar  över

 

med

 

hennes

linjers sköljansvackra 

 

 

rör vid fotblommor

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-18 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser