skrivet spontant en tidig morgon

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrivet spontant en tidig morgon




Du finns i mitt idiotiska hjärta

 

 

 

och jag var väl en jävla idiot
som ringde och väckte dig
när du har sovmorgon och ska till jobbet
inom några timmar

ja, jag var väl en jävla idiot
som väckte dig
störde dig i din sömn
bara för att jag inte kunde hålla tyst
det var för svårt
när jag saknade dig
lite för mycket

så jag var väl en jävla idiot
som väckte dig en stund
för att säga
att jag inte kunde sluta tänka på dig
för att säga
att jag verkligen tycker om dig
och jag tror nog att jag hörde att du log

och du sa
att du tycker om mig med
att du sedan skulle kunna somna om
och vara glad
du sa att vi skulle höras vid senare
och avslutade med
pussokram

men jag kände mig ändå
som en jävla idiot
men jag kan inte rå för det
för du finns i mitt idiotiska hjärta
och jag tycker om dig
mer än vad du kan förstå

pussokram

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 631 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-05-18 22:04



Bookmark and Share


    Jenny C
härligt när man känner så, och bra formulerat i texten!
2010-05-19

    ej medlem längre
Det är väl fint att ringa o säga det även om man väcker? Det är fint.. måste varit en härlig morgon..lyckan i att känna sig älskad...
2010-05-19

  stefan.g
Fin avslutning.
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP