Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅGA SIG IN...



Ibland måste man in i det obehagliga
pröva hur det känns att falla ett tag
Våga riskera att känna sig utanför
med hopp om att någon enda ändå bryr sig

Ibland måste man riskera att känna olust
för att omvandla detta till förståelse en annan dag
Själva vågandet är själva vägen
vägen som gör att man vågar igen med mindre rädsla i bagaget

Det kan uppstå nya faror även nu
men du kan börja lita på vad du själv tänker
och säga dig själv:
Jag riskerar att bli frusen utan filt i beredskap
och vågar till och med riskera livet
för ett annat liv, knappt synligt i fjärran.




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-18 23:04



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Mycket sanning i denna.....
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP