Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NI som sett reklamen på 6an fattar direkt.... hoppas jag ;=)


Utdrag från Hockey ”kindergarten”



Utdrag från Hockey ”kindergarten”
Samling varje morgon för uppräkning

Och Markström är här
Och Eriksson är här
Men Lidström han är inte här

Och Magnus är här
Och Nylander är här
Nej just ja han åkte hem

Och Jonathan är här
Och Pettersson är här
Men Eriksson han åkte hem

Och tvillingarna är inte här
Men Mårtenson är här
Och Karlsson han är också här

Och Backlund han är här
Och Zäta, han är inte här
Och Bäckström ville ej va här

Och Päjärviee är här
Och Omark är här
Och Bengt-Åke han är också här…. Kvar….än

Så man får väl göra nåt med dem
Som ännu är här
Försöka duger
Det verkar ju gå rätt bra….


Än så längeeeeeeeeeeeeeeee




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-19 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO