Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor som var snäll




Mormor som var snäll
Timid och väldigt
Mycket en sån som alltid gjorde saker
Hjälpte andra och servade i allt
Så som människor var, förr

Hon fick frågan hur hon som var så snäll
Kunde vara gift med en sån elak karl
”ELAK ” sa hon
”Vaddå elak”

Morfar var rakt på
Ärlig, stor och med en skarp blick
De var långt till att va elak
Men han röt i om nån gjorde nåt
Som var fel i hans ögon….

Men elak, de var han inte…
Inte alls




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-19 15:46



Bookmark and Share


  Aftonvännen
En karl, som skriks på

av en karl, kan inte se

det fantastiska, i en sån

kraftfull karl

bara dominans och undergivenhet

men en mormor kunde se

vitaliteten, och meningen med att älska honom
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO