Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte riktigt vad jag ska rösta på



Jag vet inte riktigt vad jag ska rösta på
Men inte Stella Fare
Ja eller ”fara” som man kan kalla det, eller henne
Jag vet att jag aldrig kommer att lägga min röst
På ett parti med en sån jubelidiot

Tänk så mycke elände och olyckor hon ”fixade”
I Stockholm, genom sitt läge med stockholmspartiet
”Vågmästar utnyttjare” i utpressningsstil
Med sina livsfarliga cykelbanor….
Och sen ska hon då ”komma igen”
Fy fan uppriktigt sagt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-19 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO