Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela du


jag kan beskriva
ditt ansikte

ge ett
signalement


gropen i hakan
en sån som
vackra har

nu vet jag
hur det känns
att ha en

utifrån,



blonda lockar
tryckta under svart keps

och glimten
där under skärmen



du gropar kinden
när du ler

och det gör du
ofta



jag kan beskriva dig
del för del




men kanske kommer
hela du

alltid vara
för mycket för mig




Fri vers av San
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-11-12 14:02



Bookmark and Share


  Smultris
Alldeles svidande bra...
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

San
San