Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjolårets nypon fotograferade på Årstafältet i södra Stockholm




Tillsammans

Hejsan, vi är gamla vänner.

Just det, vi är superkompisar.

Vi tycker om att vara tillsammans.

Vi är verkligen nära varandra.

Det är skönt att ha en kompis att stödja sig emot.

Numera är vi lite gamla och skrynkliga.

Men när man är tillsammans och trivs gör det ingenting.

Vi vill alltid vara tillsammans.

KRAAAM!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2010-05-19 18:11



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Näpna nypon!
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP