Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del, verkar ha det i generna... men det är ingen ursäkt....


Han har sett sin mor misshandlats


Han har sett sin mor misshandlats
Av sin s k ”far”
Eller mer
”Gengivare” en påtvingad sån
en sån som tyckte att man har makt
om kvinnan har småbarn

Man kan hota med barnen
Och med att döda dom
Och med allt möjligt annat
Ta dom ifrån henne….
NU när man ser resultatet av några
Så kanske, de hade varit lika bra

Han hade sett allt detta
Men nu hotade han på liknande sätt
Han slog inte än
Men hotar med annat
Tror på allt som sägs om henne
Från de som vill misskreditera

Han skickar ut henne i kylan
Han är en misshandlare
Och en trolig kvinnoplågare




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO