Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se, hur hela Bangkok står i lågor



Se, hur hela Bangkok står i lågor
Uppeldad folkdemokrati

Röda skjortor brinner lika bra
Som vilken annan färg som helst
Men symbolen….

”Rykande färska nyheter”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-20 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO