Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsult-ande en ond ande



Konsult
När jag jobbade med hus så kom en ”smarting”
På att vi byter namn på säljarna, de blir

”boendekonsult”
var det nya namnet
BOENDEKONSULT

Smaka på det….


Nu är konsult snart samma sak
Som ”djävel”

Och när de träffas så skryter de om
Hur de lurat offentliga bolag
Och kommunala enheter
På pengar

Konsultingen har med att göra
Att skaffa timmar för debitering
Inte för att göra nån nytta
Det är djävulsskapet…. I detta system




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 197 gånger
Publicerad 2010-05-20 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO