Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mantec konsulter i bluff….




Mantec konsult

Tog referenser

Från Habbersta konsulting

Eftersom en Gullbrantsen jobbat åt

Habbersta konsult, förut….



Man undrar hur kan det ha sej

Ett bolag tar alltså fram referenser

Från ett annat bolag

Sen så har han som skrivit på dessa ”referenser”

Sen börjat på Mantec

Och han som på landstinget i Y län som kontrollerade

Referenserna, fick också sitt nya jobb

På Mantec


Hänger du med?

Jag har svårt att göra det faktiskt men skriver samtidigt
Som jag ser på uppdrag granskning…..

Mantec konsulter i bluff….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-22 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO