Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Paul Anka dör



Om Paul Anka dör

Så blir Anna Anka

Istället Anna Änka



Ja om hon inte hinner bli skild innan….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-21 10:08



Bookmark and Share


  Concrete
HAHA!
jätterolig. sparar som bokmärke!
2015-06-12

  Larz Gustafsson VIP
*Asgarvar åt detta!!!*

Superb ordlek.
Right up my alley.

Även om jag gillar Anna.
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO