Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I am looking on the girl next door



I am looking on the girl next door
Men jag vet inte om jag får
Komma in när jag ringer på

Kanske tar de roliga slut
På mindre än en minut
Men det är nog bättre ändå

Än att som SMOKEY vänta 24 år
På en Alice som ändå flyttar ut




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 10:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Living next door to Alice ja, en fin låt...
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO