Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni som klagar på valet


Ni som klagar på valet
Kan se på Thailand
Så ser det utan val

Utan demokrati
Utan några möjligheter alls
Att ändra på saker

Så ser det ut
När det minst dåliga styrandet
Sätts ur spel

Till förmån för vapenmakt
Och ohejdad människoslakt
Militärt människoförakt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-20 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO