Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trycksvärta



Trycksvärta
Trycksmärta
På ditt hjärta
När trycket är för stort
Hårt och djupt

Kanske ett tecken
En typ
Som får dej off-set
Det som överdriver
Det du skriver…
Och det river i din text
Undrar vad som kommer next….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-22 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO