Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rallare



Rallare
Tänk er vilket öde
Man fyllde upp marken
Packade den
Spåret måste alltid vara högst
Och bärande
Grus och makadam lägges ut
Sen dessa grymt tunga
Slipers
Mer grus och makadam
Sen själva spåren
Rälsen
Allt detta i en närmast oändlig
Fortsättning


Samma ändlösa väg som en förstadags
Skolstartare känner
”när fasen tar det slut”
och ingen väg ut….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-21 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO