Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://en.wikipedia.org/wiki/May_Chidiac


May Chidiac


Jag älskar
May Chidiac
Som politisk kommentator så utsattes hon
För ett attentat som tog mycket av
Hennes kropps funktioner

Men hon vågar efter 27 operationer
Att fortsätta sin kritik
Mot t ex Syrien och Hizbollah
Och friheten för sitt land
Libanon

Jag älskar den kvinnan
Hon är underbar….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-21 12:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härligt! En sann patriot.
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO