Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

briserande

 

briserande vår
öppnar sommarens vemod
om levnadens slut


det var lugnet
hos honom som gjorde
vänskapen möjlig


komplikationen
i hans personlighet
öppnade ny vy




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-20 17:08



Bookmark and Share


  Miss Mod
Denna blir en av mina favoriter, underbart språk!!
2010-05-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fina rader. =)
2010-05-21

  Eva Langrath VIP
iaktagelser pulserande av liv.
2010-05-20

  Gunwale VIP
Spännande vänskap! Naturens "skoningslösa" gång tränger in i människosjälen...
2010-05-20

  Rachel Roth
tycker mycket om denna Fredrik!
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP