Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku om Tvivel

Tro utan tvivel
är ett bygge utan grund
så tro på tvivlet




Fri vers av Akke
Läst 223 gånger
Publicerad 2010-05-20 20:46



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Ja! Bra uttryckt!
(som Tage Danielsson sa- "Utan tvivel är man inte riktigt klok"..)
2010-05-25

  Lavinia Röd
Klokt, som så ofta på din sida!
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke