Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är min blues, men den handlar om dig...



Du hade bråttom iväg, det blev ingen tid för farväl
om jag vetat att du skulle gå, skulle jag skyndat på
men här fortsätter dagarna att gå livets gilla gång
våren slår ut i blom barnen sjunger en sommarsång
jag skulle önska att det var lättare att släppa taget
att låta dig gå i frid, men avsked gör ont och tar sin tid
i det tomrum du lämnar tar tårar och saknad vid
det här är min blues, men den handlar om dig...

På andra sidan floden hoppas jag du finner ro
jag vill tro att du har det bra att du funnit ett bo
att solen är varm och ljuset som omsluter dig klart
att du fått frid i din själ och vila för din trötta kropp
inget vet jag men det är mitt innerliga hopp
det här är min blues, men den handlar om dig...

Jag vet att du inte gärna besökte Herrens hus
men jag tog sorgen med mig och tände ett ljus
jag behövde tröst för att lätta tyngden i mitt bröst
du skulle säkert be mig sluta och säga att allt är ok
du skulle säkert säga att allting ordnar sig
men det här är min blues,även om den handlar om dig...

Nu är vi samlade i sorgen i ljusa minnen av dig
du ville vi skulle höja våra glas,ställa till med kalas
så jag tänker ta dig på orden, kanske dansa på borden
för att du där på andra sidan ska få le,
på din strand kan jag höra dig klappa takten med sving
sjungandes en visa "Don´t worry about a thing,
cause everythings gonna be alright...
att jag sen dansar tårögd får du ta
för hur du än ser på det har något gått itu
någon fattas och det är du
det här är min blues och den handlar om dig...

och allt är lugnt...allt ordnar sig...Don´t worry about a thing....vila i frid...

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-20 22:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
Rytmisk text som berör. Gillar rubriken som återkommer.
2010-08-29

  Elaine.S VIP
Så fin med en stor närvaro av den som bluesen är om, en människa som lämnat för tidigt men som gjort avtryck som aldrig kan glömmas. "avsked gör ont"
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter