Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism: Livssvek

~*~

Människor som är emot saker och hatar
stjäl tid från det som de egentligen uppskattar och gillar

LPWJ 19/05/10

 

amfora: aforismer som e-bok
http://www.poeter.se/viewBook.php?bookId=4145




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 628 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-20 21:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Felprioritering
2010-05-22

  Anders Perols
Sant och klokt.
2010-05-20

  Vildkärlek
Ja kanske =) bra tanke
2010-05-20

  thyra
Klokhetsord, så sanna. Fint!
2010-05-20

    ej medlem längre
Den här texten är fullkomligt sann!


Hälsn. Ann
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP