Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min 3 åriga dotters uttryck...


Min dotter sa så här till mig idag;
Jag är ingen prinsessa
jag är:
Också sa hon sitt namn.

Då stannade jag upp,
funderade och kom fram till...

sjutton så rätt hon har
för
varför ska inte hon kunna duga som den hon är

hon om någon




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-20 22:58



Bookmark and Share


  Elin Brändström
Oj, vilken insikt. Härligt med barn, som inte försvårar självklarheterna som vuxna. Poesi
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP