Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Du är uppskattad Eva)




Gäst i mitt hem

 

 

Blir så välsignad

av den uppmuntran

kärlek och omsorg

denna kvinna ger mig

 

Det är en svår tid

 

Svår för henne

Svår för barnen

Svår för mig

men ändå en nåd

 

att gå vägen tillsammans

 

 




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 204 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-21 07:16



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
you have a big heart,
a very warm and comforting poem
with a steady heartbeat
2010-05-26

  Tothem
Bilden visar så fint de fina, skimrande strålarna av vänskap som vävs samman. Fick just en inre syn av hur tiden gör väven både tätare och starkare, allt vackrare mönster!
2010-05-24

  Suzy med punkterna
Ömt fint tillägnat till din vän
2010-05-23

    ej medlem längre
Tack, du undersköna drottnings lika gåtfulla person !
2010-05-22

  Rosen VIP
vänner är guld värd...
2010-05-21

  Michaela Dutius
Underbart fin hyllning till en vän som finns till när livet är avigt
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*