Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solbadan

 

står i solbadan

jag

 

böjer mig bakåt

 

i brygga

 

i bro

 

 

jag

 

 

böjer mig bakåt

 

 

om mitt bakom

om mitt förgångna

 

 

jag

 

 

är i cirkelns mitt

 

mina bröstvingar öppnas mjukt

 

 

mitt hjärta

mitt hjärta flyger

 

flyger fritt

 

omfamnar mitt hela väsen

 

jag är i kärleksljus

 

vi vandrar i skönhet

 

med skönhet

 

i

 

allt




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-21 14:01



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skönt och mjukt skrivet. =)
2010-05-21

  Anna*
Underbart ljust och fint! Mitt hjärta flyger fritt i kärleksljus ... så härligt ...
2010-05-21

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Underbart vackert, dikten strålar av ljus rakt genom skärmen, fast det regnar ute.
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser