Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lantisens tilltal till en som flyttat till Stockholm





Lantisens tilltal till en som flyttat till Stockholm
Och kallas därmed alltid för ”Stockholmare”

”Jaha du har börjat använda kavaj
De va fan
Går du på Stureplan med….”

”Nej jag ligger mest där
Med nån tonårsblondin, helst
Förnedrad inne på muggen”
”men ibland får nån följa med hem med”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-21 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO