Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggtagarna



Ni som minns 80talet
Och gillar idrott
Ni minns Wassberg och Svahn
Inga djävla norrmän i spåren då
Det var Wassberg och Svahn och några till
De vann allt….

5 milen i Sarajevo var deras värsta match
Svar var förbannad för att han inte fick starta i sista gruppen
Det var Wassbergs plats….
Så kom Svahn som en furie i skogen
Den enda som kunde hota var Wassberg
Men Wassberg åkte med alla sina ickesvenska konkurrenter
Framför sej…

Så Svahn ledde
Tills Wassberg kom och då
Kom han med den 3 :e
Nummer 4, 5, 6, 7 och var de inte nån mer med
I släptåg
Wassberg var som ett lok i skogen med alla dessa
Efter sej… de tog rygg
Alla tog de Wassbergs rygg och lät honom
”göra jobbet”

INGEN ville hjälpa till i spets
Så många var de
Så många är de i verkligheten med
De som tar rygg
Bara hänger på
Följer med så länge de orkar
Mens någon annan får ta smällarna
Ta ledningen och vara
Den som drar hela tåget…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-22 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO