Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinbergssnigeln

En ståtlig
snigel
med hus
på ryggen

klättrar
mödosamt
uppför en
smal gren

premierad
bland
sina likar
för sin snabbhet

När jag
var liten
sa min bror
att de inte finns

norr om
Falkenberg
men nu är
den här

kanske
tack vare
sin styrka
och snabbhet




Fri vers av Bengt VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2010-05-22 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP