Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvärmen

Solvärmen doftar

klorofyllens attraktion

stiger mot himlen




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-22 11:21



Bookmark and Share


  aol
härlig dikt som fick det att spritta i mina ben,
2010-05-27

    Bodil Sandberg
Underbart!!ja nu tar sommarn fart

applåder så fint!!
2010-05-26

    Tea Alex
Yes nu är det vår!
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt