Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stoppar mina ord



Du stoppar mina ord
Med mängder av kyssar
Med din förförelse tappas
Dialogen

Dialogen dräneras på kraft
Och det eventuella motstånd jag haft
Försvinner i din ljuvlighetsström
”hur fan ska jag kunna försvara mej”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-22 17:30



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det där är enriktig listig taktik som vissa har för sig

applåder så bra skrivet och frågat där!!!hur faaan ska man kunna försvara sig mot sånt!!??
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO