Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förflutna

Hjärtat stannar,
det gör ont med varje ord som skrivs.
Jag behöver luft,
behöver balans.
Varför drar du med mig i det förflutna,
när allt var presens?




Fri vers av Marshimlen
Läst 280 gånger
Publicerad 2010-05-22 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen