Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till denna hjälte som, alltid, hjälper de goda mot de onda....


Batman !

Batman !
kommer i sin batmobil
som om tiden står still
han räcker alltid till
med sin aktiva "goodwill"

Batman !
Gör processen kort
bovarna från gatan bort
i buren med dem
snabbt och tufft
åker se´n hem
blir till "luft"

Batman !
har privat identitet
som ingen alls riktigt vet
en oförarglig rikeman
som inget gör för sitt land

Batman !
Men när hans hemliga larm slår på
då kommer han också
snabbt med Robin ,de till slå
och skurkarna till fängelset gå

Batman !
Ville han fanns i verkligheten
då kunde han få ordning på osaligheten ...

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-22 20:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=HXmPEsuipUw

2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska