Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill, ännu en gång, visa hur laddade ord kan vara, ska försöka använda ord med gnista, inlevelse, intensitet och känsla !


Värdeladdade ord !

ELD !
Hettan blir outhärdlig (!)
Resultatet förfärligt !

ATTACK !
Till anfall med ett "smack"
Kan ej stoppas med bara snack !
Finns ingen reträttväg
Endast kamp :Iväg !

ENGAGEMANG !
Till vägs ände han sprang
Inget kunde stoppa honom
mobilen bara rang och rang
Men viljan sade :Kom, bara kom !

RASERI !
Över den värld vi lever i (!)
mot den protesterar vi
ej orättvis den får förbli
vi kan ej bara gå förbi

KANONAD !
Bokstavligt uttryckt, orsakar blodbad
Verbalt, mer frustrerande
Hett bly, mången sarkofag
Med orden, insisterande

ORGASM !
En upplevelse, ger nästan spasm
men skön, en kroppslig fest (!)
Ingen plats för nå´n sarkasm
Man VET, behövs ej "test"

HAT !
En otäck och vidrig olat
hjälper ej med en oblat
måste elimineras
helst kureras
man blir kontaminerad
till slut, helt blamerad

KÄRLEK !
Avslutar denna odyssé
kommer dock, ibland "på sne´"
man får sätta sig "breve´"
lära sig och se........


---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-22 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska