Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buggar


Millenium buggen
Kryper vidare
Så viruslik
som en sjuk död

Dr Solomon jagar
Liksom Norton
Norton som förr var en motorcykel
Är nu mer en
Commander som skriker ut sin order
”Isolera”
”förstör”
BETALA!!!!
Uppgradera

Förr tog man ihjäl bugs
Med DDT
Speciellt Snytbaggen
Behövde det




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-23 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO