Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med blodet fortfarande pumpande på högvarv


Nykysst står jag
Med blodet fortfarande pumpande på högvarv
Efter dina läppars beröring….

Så vänder du dej och går
Och jag ser baksidan på människan
På kroppen
På den kvinna jag älskar…

Du vet hur åskan låter när blixten röjt
Genom luften…..
Den liksom gör så luften kolliderar med sej själv
Så känns luften mellan oss två
Den liksom ”dundrar ihop”

Och saknaden är massiv som ett berg
Även om du bara skulle vara borta några minuter…
Nykysst står jag
Med blodet fortfarande pumpande på högvarv
Efter dina läppars beröring….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-23 08:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint o innerligt!
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO