Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PULS PULS PULS



Puls puls puls
Lilla huvet tar över
Inte ens reptilhjärnan fungerar normalt

Din beröring har den påverkan
På mej
Berör mej
Nej låt bli
Ja berör mej
Nej låt bli

Hur fasen vill jag ha det egentligen
Din beröring är ljuvlig
Men jag fungerar inte normalt
Kommer på mej själv att vara helt still
Med ett fånigt leende på läpparna…
Och blicken långt borta…..

Fan var ligger landet mellan saknad
Och förälskelsens galenskap…
Puls puls puls
Lilla huvet tar över
Inte ens reptilhjärnan fungerar normalt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-23 19:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tror du trillat dit ordentligt...
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO