Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men det blir skörare och skörare




Jag älskar
Men det blir skörare och skörare
Det är lite som att gå på isen på våren
Man får känna sej fram
Det är ”lannlöst” bland

Jag älskar
Men de gör ont
Din brist på respekt för mej
Gör ont att känna
Varför gör du mej detta
Gång på gång

Och dess emellan så underljuvt
Underbart härlig
Din vackra själ som är som klar spegel
Kan ändå vara dimmig och oklar
För mej….
Tidvis

Jag älskar dej
Jag vet det, som ingen annan
Som ingen annan lyckats före dej….
Men det gör alla dessa problem
Värre att förstå
För att älska är väl att
Bry sej om….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-14 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO